Zo breng je een bezoek aan Safaripark beekse bergen

  • door
Safaripark Beekse Bergen

Je hebt van die uitjes die het hele jaar door leuk zijn om te plannen. Een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen is zo’n uitje. Leuk, leerzaam en om je ogen uit te kijken. Duik in de wereld van Beekse Bergen, overnacht tussen wilde dieren of maak op een leuke en unieke manier met de ‘bewoners’ van Beekse Bergen.

Ga je mee op avontuur?

Een dagje naar Beekse Bergen?

Een dagje uit naar Beekse Bergen is voor iedereen aan te raden. Voor gezinnen met kleine kinderen, jongeren en ouderen. Beekse Bergen biedt veel leuke en leerzame activiteiten om te doen.

Een dagje naar Beekse Bergen staat garant voor het oog-in-oog staan met wilde dieren. Kies voor een van de vier safari’s: Te voet door uitgestrekte vlaktes, ga op avontuur met eigen auto, ga mee met safaribus of ontspan tijdens een boottocht door Beekse Bergen.

Een weekendje weg boeken naar Beekse Bergen? Geen probleem! Beekse Bergen levert toeristen en avonturiers de mogelijkheid om te overnachten. Ga je mee op safari?

Op Safari naar Beekse Bergen

Een bezoek aan Beekse Bergen in Brabant hoef je je niet te vervelen. Alleen de keuze uit de indrukwekkende safari’s zijn al reden genoeg om naar Hilvarenbeek af te reizen. Ga er écht even volledig tussenuit en kies uit een van de verschillende safari’s. Leg je de safari te voet af, ga je met eigen auto, stap je in bij de safaribus voor een leerzame reis of ga je voor een ontspannende boottocht?

De wandelsafari laat je kennismaken met de schoonheid van de natuur, je komt oog in oog te staan met leeuwen, hyena’s, olifanten, pinguïns en meer wilde dieren. Stevige wandelschoenen zijn aan te raden, zet je zintuigen op scherp en ontmoet wilde dieren in hun natuurlijke habitat!

Met je eigen auto op gepaste snelheid door de wereld van Beekse Bergen touren? Geen probleem! Rij op eigen tempo door de uitgestrekte savannes en prachtige bosgebieden en bewonder leeuwen, giraffen, zwarte paardantilopen en meer wilde dieren wanneer ze vrij rondlopen. Tip: Gebruik de audiotour en laat je vertellen over de dieren die je onderweg tegenkomt.

Laat je tijdens de bus safari rondleiden voor een ervaren ranger tijdens een reis langs wilde dieren. De bus safari bestaat uit twee verschillende routes die beide ongeveer 45 minuten duren. Tijdens deze tripjes tref je onder andere zebra’s, kamelen, neushoorns, jachtluipaarden, giraffen, Kaapse buffels en leeuwen! Let wel op: De safaribus rijdt enkel tussen september en april, dus niet in het hoogseizoen.

Last but not least kun je kiezen uit een bootsafari. Stap aan boord van de Livingstone of Stanley en ontdek het park vanaf het water. Tijdens deze bootsafari leer je de natuur waarderen, waan je je in een oase van rust en treft je wilde dieren op, in en langs het water. Maak kennis met ringstaartmaki’s, grazende neushoorns en yaks. De bootsafari duurt ongeveer 30 minuten en vergeet je je camera niet?

Het safaripark voor jong en oud!

Aan diversiteit ontbreekt het bij Beekse Bergen niet. Een dagje Beekse Bergen is voor jong en oud een fantastische ervaring. Je hebt net kunnen lezen over verschillende soorten safari’s, maar Beekse Bergen bied onder andere ook een peuterspeeltuin, trampolines en een zandstrand, kinderkarts en waterfietsen, botsboten, een aquashuttle, een duo-waterglijbaan en meer waterrijke attracties of activiteiten. Even uitrusten? Wandel richting het strand om te relaxen!

Overnachten bij Beekse Bergen

Een dagje Beekse Bergen is geweldig, maar vliegt voorbij. Om alles te zien en doen in één dag, is niet te doen. Gelukkig kun je je dagje Beekse Bergen combineren met een overnachting in één van de verrassend leuke accommodaties. Zo boek je gemakkelijk een weekendje weg om te genieten van de natuur en de wilde dieren van Beekse Bergen.

Blijf je slapen tussen de wilde dieren bij het Safari Resort? Verblijf je in vakantiepark Beekse Bergen om te genieten van de bosrijke omgeving? Of wil je de kracht en schoonheid van de natuur ervaren, tijdens een kampeervakantie op vakantiepark Beekse Bergen?

Wat je wenst, bij Beekse Bergen is de keuze reuze! In het aantal safari’s, de activiteiten en de accommodaties!

Adres, parkeren, route & tickets

Beekse Bergen bestaat uit verschillende locaties: Het safaripark, vakantiepark, safari resort en speelland. Het safaripark, vakantiepark en speelland zijn gevestigd op Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek. Vakantiepark Beekse Bergen

Het safari resort is gevestigd op Tilburgseweg 41, 5081 NG Hilvarenbeek.

Beekse Bergen beschikt over eigen parkeermogelijkheden. Verspreid over de verschillende parken kun je parkeren en bij iedere parkeerplaats worden eigen parkeertarieven gehanteerd.

Beekse Bergen is goed per auto bereikbaar. Om je een indruk van de reistijd te geven, duurt de gemiddelde reistijd vanuit:

Utrecht zo’n 60 minuten (circa 80 kilometer).
Arnhem zo’n 60 minuten (circa 90 kilometer).
Eindhoven zo’n 30 minuten (circa 35 kilometer).
Rotterdam zo’n 60 minuten (circa 80 kilometer).
Breda zo’n 25 minuten (circa 30 kilometer).
Antwerpen zo’n 60 minuten (circa 75 kilometer).

Reserveer je bezoek aan Beekse Bergen direct!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *