Bucketlist Reizen review door een echte gebruiker

 • door
Het bucketlist reizen boek

Bucketlist Reizen is mijn inspiratiebron voor variërende reisjes, lange vakanties en roadtrips langs veel mooie plekken in onder andere Canada, Lapland en Thailand. Toen ik tijdens mijn 21ste verjaardag een exemplaar van het Bucketlist boek in ontvangst mocht nemen, was dat wel écht een blij momentje; Het kopen van het boek stond al lange tijd op mijn ‘Bucketlist’, haha. Ik wachtte op het perfecte moment om een exemplaar aan te schaffen, maar dat komt natuurlijk niet.

Daar kwam ik achter toen ik het boek begon door te lezen: “Een perfect moment komt niet, die maak je zelf.” Ja, een perfect moment ontstaat pas wanneer je zelf actie onderneemt om te doen wat je al langere tijd wilt doen.

En dát, wil ik jou ook meegeven. Of het nu gaat om het kopen van dit boek, het boeken van die toffe reis die je al lange tijd wilt maken of welke dromen je ook maar hebt: Kies positief, koop dat boek of plan die mooie vakantie in.

In dit artikel review ik het bucketlist reizen boek met 25 reizen die je ooit gemaakt moet hebben! Ik ga in mijn Bucketlist Reizen review dieper in op de volgende onderwerpen;

 • Wat het Bucketlist Reizen boek is
 • De makers van het Bucketlist Reizen boek
 • Voor wie het bucketlist reizen boek geschikt is
 • De inhoud van het Bucketlist reizen boek
 • Onmisbare weetjes en aanbevelingen
 • Bucketlist Reizen reviews door andere gebruikers
 • Mijn ervaring met het Bucketlist Reizen boek
 • De kosten om het boek te kopen
 • Mijn conclusie: Is het boek zijn geld waard, of niet?

Dus, ben jij klaar om te ontdekken of het Bucketlist Reizen boek voor jou geschikt is en het zijn geld waard is? Dan nodig ik je uit om mijn complete Bucketlist Reizen review door te lezen!

Wat is het Bucketlist Reizen boek?

Bij Bucketlist Reizen denk je waarschijnlijk aan een aantal bij elkaar geraapte reisbestemmingen die je op vrijwel iedere internetsite tegen kunt kopen.

Maar nee, het tegendeel is meer dan waar. Het Bucketlist Reizen boek is een fysiek, hardcover boek met maar liefst 25 reizen die je ooit gemaakt moet hebben.

Het Bucketlist boek is gevarieerd in de inhoud, waarbij elk soort vakantie aan bod komt. Een greep van de verschillende reizen in dit boek zijn:

 • Zonvakanties
 • Wintervakanties
 • Roadtrips
 • Stedentrips
 • Rondreizen
 • Backpacken
 • Safaritrips
 • Treinreizen

Zoals je hierboven ziet, variëren de bucketlist vakanties erg van elkaar en vindt je in het boek voor elk seizoen toffe reizen.

Daarnaast staat het boek vol met praktische reisinformatie, handige tips en uiteraard inspirerende foto’s. Verdiep je in de mooiste plekken ter wereld en laat je inspireren door de Bucketlist Reizen van Marloes de Hooge, de auteur van het Bucketlist boek.

Bucketlist Reizen

Wie zijn de makers van het Bucketlist boek?

De kwaliteit van een product, boek, of dienst ontstaat bij de prestaties van de maker. Het Bucketlist Reizen boek is geschreven door Marloes de Hooge, uitgegeven door Kosmos Uitgevers en gedesignd door Annelies Dollekamp van Zilverster Media.

Tijd, om hen uit te lichten en te kijken welke prestaties zij geleverd hebben!

Wie is Marloes de Hooge

Marloes de Hooge, auteur van Bucketlist Reizen en Bucketlist Stedentrips. Daarnaast is ze vooral bekend van haar websites travelvalley.nl, dutchcowboys.nl en bucketliststedentrips.nl

Marloes is het meest bekend van travelvalley.nl, en dat is niet zomaar! Marloes heeft met Travelvalley.nl een merk op weten te zetten waar je niet omheen kan; Ze is hiermee actief op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en is veel actief in e-mailmarketing.

Haar blogs op travelvalley zijn stuk voor stuk goed ingericht; De kleurrijke afbeeldingen geven je het gevoel direct op reis te gaan, de structuur van haar verhalen zijn erg prettig om te lezen en bij al haar informatieve verhalen plaats ze foto’s die aansluiten op hetgeen ze vertelt.

Marloes is een échte travelblogger, wat maar al te goed blijkt uit haar combinatie tussen werk en privé bezigheid.

Zo is Marloes een grote natuurliefhebber, wat goed terug te zien is in haar hobby’s en werk: Ze houdt van reizen, hardlopen en schrijven.

Door travelvalley.nl weet ze dit uitstekend te combineren. Ze bezoekt de mooiste plekken, reist veel en schrijft veel van haar ervaringen over deze reisjes op travelvalley.nl

Én dat, terwijl Travelvalley.nl opgericht is in 2009 én nu al het meest bekende en complete reisblog in Nederland is!

Kosmos Uitgevers

Kosmos uitgevers is een van de meeste bekende uitgeverijen in Nederland én België. Ze zijn gevestigd in Utrecht (Nederland) en Antwerpen (België).

Het team van Kosmos Uitgevers bestaat uit 13 medewerkers, elk met een eigen specialiteit in het vakgebied.

Kosmos uitgevers heeft zowel nationale als internationale boeken uitgebracht, waarvan een aantal van hun boeken geschreven door bekende schrijvers. Denk aan schrijvers als:

 • Jamie Oliver
 • Kelly Weekers
 • Monica Geuze
 • Patrick Kicken
 • Koen Weijland

Annelies Dollekamp van Zilverster Media

Annelies Dollekamp startte met Zilverstar Media in 2008 en daarmee groeide haar liefde voor het schrijven van boeken uit tot haar werk.

Annelies werd geboren in het jaar 1967, in het Overijsselse plaatsje Holten. Al op jonge leeftijd ontdekte zij dat de combinatie van typografie en taal haar fascineerden, en dat zij iets met deze combinatie wilde gaan doen.

Jaren later runt Annelies haar eigen bedrijf, Zilverstar Media. Het omzetten van simpelweg ‘tekst’ tot een meeslepend en levensecht verhaal, dát is de echte drive van Annelies. In Augustus 2011 publiceerde Annelies de kookkaravaan in het leven, een reiskookboek over Marokko. Slechts 2 maand later, in oktober 2011, werd het boek uitgeroepen tot kookboek van het jaar.

Zoals je hebt kunnen lezen, hebben de schrijver, uitgeverij en de designer van het Bucketlist Reizen boek elk veel toffe prestaties behaald en dat is terug te zien in het boek!

Voor wie is het Bucketlist Reizen boek perfect?

Eerder in dit artikel heb je al kunnen lezen dat er in dit boek veel verschillende soorten vakanties in het Bucketlist Reizen boek beschreven staat. Dit zijn onder andere zonvakanties, roadtrips rondreizen.

De meest uiteenlopende Bucketlist Reizen van  Marloes de Hooge

Het Bucketlist Reizen boek beschrijft 25 vakanties verspreid zijn over de hele wereld, van Hawaï naar Marrakesh, Bali en Nieuw-Zeeland.

Ook verschilt de duur per vakantie. Waar sommige vakanties enkele dagen duren (mits je zelf langer blijft), zullen andere vakanties enkele weken duren, zonder alles gezien te hebben.

Zelfs binnen Europa zijn er verschillende vakanties te boeken, mocht je niet ál te ver van huis willen. Zo kun je roadtrippen in IJsland, op wintervakantie in Lapland, op Stedentrip in Parijs en bovenal op zonvakantie naar Ibiza.

Meer bucketlist reizen vindt je hier!

Inhoud van het Bucketlist Reizen boek

Als je besluit om het Bucketlist Reizen boek te bestellen, heb ik goed nieuws voor je. Elk van de door Marloes geschreven vakantiebestemmingen en aanbevelingen, zijn gebaseerd op eigen ervaring. Marloes staat al vanaf jonge leeftijd open voor nieuwe avonturen en is niet bang voor het onbekende. Deze toffe eigenschap geeft jou de mogelijkheid om voor een klein bedrag te lezen over de meest mooie reiservaringen die Marloes in jaren heeft opgedaan.

Onmisbare weetjes en aanbevelingen

Marloes geeft je veel praktische en nuttige informatie over de reizen, waaronder:

 • Het werelddeel waar je heengaat
 • Aantal inwoners
 • De gesproken taal
 • Het vervoer (naar en/of op bestemming)
 • Het tijdsverschil
 • De reisduur
 • Benodigde attributen (denk aan benodigde kleding, maar ook betaalmethodes of wereldstekker)
 • De beste reistijd
 • Het hoogtepunt van de reis

Zie je? Je krijgt veel informatie over de reisbestemmingen in het boek, dus zult er niet alleen voor komen te staan.

Een aantal activiteiten uit het Bucketlist Reizen boek van Marloes de Hooge zijn snorkelen in het Great Barrier Reef, een Roadtrip langs de mooiste plekken van Canada, struinen over de soeks van Marrakesh en het beklimmen van actieve vulkanen op Hawaii; Stuk voor stuk reizen die écht op je bucketlist thuishoren.

Benieuwd naar de rest van de Bucketlist reizen? Je vindt ze hier!

Bucketlist Reizen reviews van andere gebruikers

Je bent ongetwijfeld benieuwd naar de ervaring van andere gebruikers van het Bucketlist Reizen boek. Daarom heb ik een aantal reviews voor je uitgezocht, om je een beter beeld te geven wat de eerste indruk van andere Bucketlist Reizen gebruikers zijn.

Vanwege AVG heb ik de namen bewust weggelaten, maar alle reviews hieronder zijn afkomstig van Bol.com.

Bucketlist Reizen review
Bucketlist Reizen boek review
Bucketlist boek review
Bucketlist reizen boek Marloes de Hooge

Zoals je ziet, wordt het product door iedereen hierboven aangeraden.

Lees hier meer onafhankelijke reviews!

Mijn eigen ervaring met het Bucketlist Reizen boek

Vanaf het moment dat ik in aanraking kwam met het Bucketlist Reizen boek wist ik al dat ik veel toffe reizen in het verschiet had. Toen ik het exemplaar als verjaardagscadeau in handen kreeg, wist ik het zeker; En niets is minder waar, want wát een mooie reizen staan in het boek beschreven.

Helaas, op moment van het schrijven van dit artikel heerst het Corona virus en wordt heel Nederland aangeraden binnen te blijven en enkel voor hoognodige zaken, waaraan ik gehoor geef. Het bezoeken van de landen of maken van de reizen in dit boek is dus nog niet aan de orde geweest, maar wel kan ik je vertellen over mijn ervaring van het boek van Marloes de Hooge, Bucketlist Reizen.

Mijn eerste kennismaking van het boek, was de buitenkant. De voorzijde en achterzijde gaven mij een indruk om het boek snel door te bladeren, maar ik besloot eerst de foto’s en het verhaal op de achterzijde van het boek te lezen. Het verhaal en de afbeeldingen maakten dat ik de rest van het boek wilde doornemen.

De landkaart aan de binnenkant op de cover van het boek, en de landkaart op de achterkant waar je kunt afstrepen waar je geweest bent, geeft mij een toegevoegde waarde en voorsprong op veel boeken, waar je dit niet zult vinden.

De volgende pagina’s, met de inhoudsopgave en het voorwoord door Marloes de Hooge, geven je een goed beeld van wat je in het boek kunt vinden. In de inhoudsopgave staan de locaties van de reizen en daarachter het type reis (denk aan zon- en wintersportvakantie en roadtrips).

De beschrijving van de reizen krijgen van mij een 9+. Dit, omdat de beschrijving van de vakanties lekker weglezen. Tijdens het lezen kan ik me helemaal inbeelden in hoe het zal zijn, mede door de zelfgemaakte afbeeldingen van Marloes, die ze in het boek geplaatst heeft.

Ten slotte hebben de locatie specifieke tips die je met regelmaat tegenkomt, ook een extraatje waardoor mijn cijfer een 9+ is.

Wil je zelf ervaren waarom ik dit boek een hoge rating geeft? Klik dan hier!

Hoeveel kost het om het Bucketlist Reizen boek te kopen?

Het Bucketlist Reizen boek is op 3 verschillende manieren te verkrijgen. Ikzelf heb het als hardcover boek, omdat ik dit bij boeken toch het prettigst vindt om te lezen.

Dat gezegd hebbende, is het boek te verkrijgen als:

 • Hardcover boek (€20,-)
 • E-book (€12,99)
 • E-book in Kobo Plus (Gratis voor abonnees)

Zoals je ziet, haal jij het Bucketlist Reizen boek al voor slechts €20,- in huis. Koopje, toch?!

Conclusie: Als je een echte vakantieliefhebber bent, is het Bucketlist Reizen boek goud waard!

Een enorme hoeveelheid toffe reisbestemmingen en waardevolle kennis, tips en informatie over in een enkel boek: Het Bucketlist Reizen boek van Marloes de Hooge zou wel eens het meest verkochte item in de categorie ‘bucketlist boeken’ kunnen zijn. De vele reisbestemmingen, waardevolle informatie over de lokale bezienswaardigheden op de locaties over de hele wereld, de belangrijke benodigdheden en de waardevolle reisinformatie in dit boek maakt het voor mij mijn favoriete boek als het gaat om inspiratie voor reisbestemmingen in veel verschillende seizoenen en met veel verschillende doeleinden.

Dat alles, haal jij al voor slecht €20,- in huis. Jarenlang reizen, vele ervaringen verder en Marloes de Hooge heeft haar meest mooie en uiteenlopende reisavonturen verpakt in het Bucketlist Reizen boek en jij hebt het al in huis voor maximaal 2 tientjes. Kan het nog goedkoper?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *