Fred’s Bouwtekeningen PDF Review 2022 (Wacht met Kopen!)

  • door

Grote kans dat jij op deze site terecht bent gekomen omdat je meer wilt weten over Fred’s Bouwtekeningen, of omdat je twijfelt of dit product wel écht zijn geld waard is.

Ik besloot om het voor je uit te zoeken en ben het product gaan testen. Ik verzamelde zoveel mogelijk informatie bij elkaar en zocht zoveel mogelijk publieke recensies van Fred’s Bouwtekeningen.

Al deze informatie gebruikte ik om een zo compleet mogelijke review over Fred’s Bouwtekeningen te schrijven. Ik heb belangrijke hoofdstukken ingevoegd, alle informatie geordend en veel aandacht besteed aan de review.

Lees in dit artikel over de maker van Fred’s Bouwtekeningen, de inhoud van het e-book en ontdek wat andere gebruikers van het product vinden.

Ontvang tijdelijk hoge korting op Fred’s Bouwtekeningen >>

Wat is Fred’s Bouwtekeningen?

Fred’s Bouwtekeningen is een online platform waarbij je toegang krijgt tot meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen.

Ondanks de grote hoeveelheid bouwtekeningen heeft Fred zijn online omgeving zo ingericht dat alle bouwtekeningen netjes gecategoriseerd zijn. Dit maakt het zoeken naar een specifieke bouwtekening heel eenvoudig.

Een aantal categorieën in de online omgeving van Fred’s Bouwtekeningen zijn:

  • Bloembakken
  • Bureaus
  • Speeltoestellen
  • Hangmatten
  • Kapstokken
  • Kassen
  • Kippenhokken
  • En nog veel meer

In de online omgeving vindt je maar liefst meer dan 70 verschillende categorieën bouwtekeningen.

Alle bouwtekeningen zijn zorgvuldig samengesteld en er is vrijwel overal aan gedacht. Bij elke bouwtekening vindt je een duidelijk beschreven stappenplan, een lijst met benodigde materialen en door de categorisatie vindt je eenvoudig wat je nodig hebt om vervolgens direct te kunnen starten met jouw eerste doe-het-zelf bouwproject.

Wie is Fred Schouten?

De maker van het product is Fred Schouten. Verder is er helaas niets op internet over Fred Schouten te vinden.

Dit lijkt erop dat Fred Schouten een Pseudoniem is. Dit vormt verder geen probleem, want het komt vaker voor dat online producteigenaren een pseudoniem gebruiken.

Fred Schouten

Ook in andere artikelen wordt gezegd dat Fred Schouten een pseudoniem is. Niets ergs, omdat een online pseudoniem vaak gebruikt wordt vanwege privacybescherming. Dat online schrijvers steeds vaker een pseudoniem gebruiken, zegt verder ook niets over de kwaliteit van het product.

Fred Schouten (ik zal hem maar zo blijven noemen) heeft alle bouwprojecten met zorg samengesteld om een zo compleet mogelijk handboek voor doe-het-zelf bouwprojecten te schrijven.

Kunnen we Fred Schouten vertrouwen?

Ik heb je net verteld dat Fred Schouten een pseudoniem is. Makers van een product die een pseudoniem gebruiken, worden vaak onterecht wantrouwt. Gelukkig is een pseudoniem niet gelijk verdacht, als je bedenkt dat hiervoor gekozen wordt vanwege persoonlijke privacy redenen.

Fred’s Bouwtekeningen is wel te vertrouwen. Want, als ik zijn website goed ga bekijken zie ik helemaal onderaan zijn pagina belangrijke gegevens staan.

Onderaan de website van Fred’s Bouwtekeningen staat het overkoepelende bedrijf van Fred’s Bouwtekeningen (TAPO), het adres waar het bedrijf gevestigd zit, het KvK- én btw-nummer.

Bedrijfsgegevens Tapo

Conclusie: Fred Schouten is te vertrouwen.

Wat vinden andere kopers van Fred’s Bouwtekeningen?

Nadat je hebt gelezen dat Fred Schouten betrouwbaar is, ben je waarschijnlijk benieuwd wat andere gebruikers van Fred’s Bouwtekeningen vinden.

Ik heb een aantal reviews voor je verzameld:

Freds Bouwtekeningen review
Freds Bouwtekeningen Review
Freds Bouwtekeningen Review

Bovenstaande recensies zijn afkomstig van de website van Fred Schouten. Het kan zijn dat de geüploade reviews hierboven van de auteur zelf afkomstig zijn, dus ik ging verder zoeken.

Ik kwam terecht bij de Facebook pagina en haalde daar onderstaande berichten vandaan. Omdat Facebook berichten vrijwel altijd gemaakt zijn door echte gebruikers, probeer ik je een zo eerlijk mogelijk beeld te geven van de ervaringen van andere kopers van het product.

Freds bouwtekeningen Tuintafel
Freds Bouwtekeningen Bloembakken
Freds Bouwtekeningen Kapstok

De creativiteit en verschillende bouwprojecten ontbreken niet in het online platform van Fred. Tuintafels, grote staande bloembakken kapstokken en veel ontwerpen voor toffe bouwprojecten behoren tot Fred’s Bouwtekeningen.

Wat krijg je na je bestelling?

Het is nu wel duidelijk dat je na je bestelling toegang krijgt tot een online platform met meer dan 10.000 doe-het-zelf bouwprojecten.

Maar, da’s niet alles!

Naast toegang tot het online platform van Fred’s Bouwtekeningen krijg je maar liefst 5 gratis bonussen:

Bonus 1: Gratis DWG & CAD Software Pakket (t.w.v. €97,-)

Bonus 2: Gratis Steigerhouten Tuinmeubelen Gids e-book (t.w.v. €37,-)

Bonus 3: Gratis Doe-Het-Zelf Winst e-book (t.w.v. €37,-)

Bonus 4: Gratis Doe-Het-Zelf Bouwkundige Benamingen e-book (t.w.v. €17,-)

Bonus 5: Levenslange toegang tot Fred’s Bouwtekeningen

Niet-goed-geld-terug garantie

Mocht je na aanschaf van Fred’s Bouwtekeningen om een bepaalde reden niet tevreden zijn met je aankoop, is het niet wat je ervan had verwacht of wil je om een andere reden je geld terug, dan heb ik goed nieuws!

Fred Schouten levert een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Als je het mij vraagt een hele mooie garantie, want hierdoor kun je zonder problemen je geld terugvragen als het product je niet bevalt.

Je loopt dus geen enkel risico met de aankoop van Fred’s Bouwtekeningen.

Wat claimt de verkoper?

Fred beweert dat de resultaten die geboekt worden dankzij zijn bouwtekeningen, veel mooier zijn dan in eerste instantie door de doe-het-zelvers.

Ook geeft Fred aan dat je geen problemen hebt met het bouwproces door de bouwprojecten en dat je met behulp van de handleiding en de materialenlijst veel gedoe en tijd bespaart; je weet exact wat je nodig hebt en elk bouwproject bevat een handig stappenplan.

Het enige wat jij nog moet doen, is starten en actie ondernemen..

Voor wie is Freds Bouwtekeningen geschikt?

Laten we eerlijk zijn; Freds Bouwtekeningen is niet voor iedereen geschikt. Tuurlijk, iedereen kan het stappenplan volgen en doen wat er staat, maar uiteindelijk moet je zelf bereid zijn actie te ondernemen.

Ikzelf ben geen handig persoon zelfs; Zonder handleiding zal het me waarschijnlijk niet lukken om een simpel bouwproject te maken.

Maar als jij bereid bent actie om actie te gaan ondernemen en te genieten van het bouwproces, dan weet ik zeker dat Fred’s Bouwtekeningen voor jou geschikt is. Start direct met Fred’s Bouwtekeningen >>

Daarbij kun je ideeën uitwisselen met andere doe-het-zelvers en wie weet, komen jullie samen op nieuwe ideeën.

Zie je er nu al tegenop om te gaan bouwen of verwacht jij dat je er niet actief mee bezig zal gaan? Dan wil ik je afraden om te starten met Fred’s Bouwtekeningen.

Wat kost Fred’s Bouwtekeningen?

Op het moment van schrijven is de prijs van Fred’s Bouwtekeningen slechts €67,-. Je betaalt dus eenmalig €67,- voor levenslange toegang tot Fred’s Bouwtekeningen + 5 Gratis Bonussen.

Ga eens na hoeveel informatie je ontvangt.

Besef hoeveel tijd je bespaart doordat je de bouwtekeningen niet zelf hoeft te maken, niets zelf hoeft uit te zoeken en je de materiaallijst krijgt meegeleverd.

Je krijgt dus heel veel waarde voor een klein prijsje..

Als je dit leest, ben je bijna tot het eind van mijn review gekomen en ben je slechts een paar kleine stappen van het betaalproces verwijderd.

Ik weet niet wanneer Fred de prijs voor Fred’s Bouwtekening verhoogt. Het enige wat ik wel weet, is dat de prijs momenteel lager is dan ooit..

Start direct met Fred’s Bouwtekeningen

Al meer dan 21000 doe-het-zelvers hebben Fred’s Bouwtekeningen met de ruim 10000 bouwprojecten voor jou besteld.

Het bouwtekeningen pakket is voor doe-het-zelvers van elk niveau.

Letterlijk het enige wat jij hoeft te doen is de stappen in de handleiding volgen.

Je bent nu enkele muisklikken van je bestelling verwijderd…

Mocht je het product besteld hebben en de bouwprojecten ontvangen hebben, laat je het me dan weten?

Wees geen dief van je eigen portemonnee en bestel Fred’s Bouwtekening voor een extreem lage prijs >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *