Sea Life Berlijn (Openingstijden + Tickets)

  • door
Sea Life Berlijn

Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen omdat je geïnteresseerd bent in een bezoek aan Sea Life Berlijn. Of omdat je meer wilt weten over Sea Life in Berlijn voordat je een bezoek brengt aan de Berlijnse bezienswaardigheid. Of niet, soms?

Hoe dan ook, op deze pagina vertel ik je alles wat je moet weten over Sea Life Berlijn, voordat je een dagje uit gaat naar de attractie in Berlijn. Lees wat Sea Life is, wat het adres is en wat de openingstijden zijn.

Mocht je met je de auto komen, dan ben je vast geïnteresseerd welke parkeermogelijkheden er zijn. Ten slotte vertel ik je over de verschillende tickets en lees je wat de tickets kosten.

Wat is Sea Life Berlijn?

Sea Life is samen met Aquadom in Berlijn één grote organisatie. Deze organisatie staat in het teken van de onderwaterwereld en al het leven in de (grote) wateren. Het is een organisatie die wereldwijd opereert en in elk werelddeel meerdere vestigingen heeft.

In de vestiging in Berlijn wachten ruim 5000 verschillende, geweldige zeedieren je op. Je ontdekt alles over het zeeleven, van de rivier de Spree tot aan de diepte van de Atlantische Oceaan. Met alle informatie, tentoonstellingen en de verzorging van de zeedieren binnen Sea Life in Berlijn wordt je volledig ondergedompeld in de magie van de onderwaterwereld.

Woon de dagelijkse voederdemo’s bij, vraag de medewerkers en deskundigen het hemd van het lijf om alles te weten te komen over de onderwaterwereld, terwijl je daar de kans voor krijgt.

Neem deel aan de interactieve Touch Pool van Sea Life. Hou onder andere een poetsgarnaal in je hand en voel de kleine diertjes op je hand kriebelen.

Wandel door een glazen tunnel van Sea Life en zie op korte afstand de mooie en kleurrijke verzameling vissen en andere zeedieren met slechts een glazen wand tussen beide.

Zie hoe roggen zich aanpassen aan de kleur van de zeebodem of zichzelf ingraven zodat ze opgaan in de omgeving. Ja, roggen zijn meesters in het vermommen. Ik ben benieuwd of je de roggen weet te spotten!

Zie hoe blij de dieren worden wanneer ze een van hun dagelijkse maaltijden toegereikt krijgen. Beleef de voedertijd van roggen, haaien en andere dieren binnen Sea Life met eigen ogen mee.

Adres

Sea Life Berlin ligt in het centrum van Berlijn, niet ver verwijderd van attracties zoals Berlin Dungeon, het Altes Museum en de Dom van Berlijn.

Het adres van is:
Spandauer Straße
310178, Berlijn

Openingstijden

De openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag: 10:00 – 19:00
  • Dinsdag: 10:00 – 19:00
  • Woensdag: 10:00 – 19:00
  • Donderdag: 10:00 – 19:00
  • Vrijdag: 10:00 – 19:00
  • Zaterdag: 10:00 – 19:00
  • Zondag: 10:00 – 19:00

Parkeergelegenheid

Als je met de auto naar Sea Life Berlin afreist en vanaf de Berliner Ring komt, neem je afrit Berlin Zentrum / Mitte. Eenmaal in Berlijn volg je de borde richting Berlin Mitte / Alexanderplatz om de locatie te bereiken.

In de buurt van Sea Life Berlijn zijn betaalde parkeergarages.

Tickets

Tickets voor Sea Life zijn online verkrijgbaar

De online tickets krijg je na je aankoop via e-mail toegestuurd. Doordat je het ticket online koopt (PDF), voorkom je het wachten tijdens een levertijd met fysieke post. Daarbij ben je met een e-ticket goedkoper uit dan met een fysiek ticket.

Haal hier je tickets voor Sea Life Berlijn >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *