Skyview de Pier Den Haag (Tripadvisor #2 + Tickets)

  • door
Skyview de Pier Den Haag

Eet een appeltaart of brownie op hoogte, geniet van een high tea en het uitzicht over de stad Den Haag en ontdek de meest unieke locatie van Den Haag: Scheveningen. Het kan allemaal tijdens een bezoek aan Skyview de Pier in Den Haag.

Vandaag neem ik je mee in mijn verhaal over het bekende reuzenrad. Je ontdekt waarom je juíst de Pier in Scheveningen moet bezoeken, tijdens een dagje uit in Den Haag. Kun je niet wachten om een rondje mee te gaan in de Pier? Geniet dan alvast van de mooiste foto’s van het uitzicht over de stad en het reuzenrad.

Wat is Skyview de Pier?

Skyview de Pier is een van de meest unieke, opvallende locaties in Nederland. Sterker nog, behalve Skyview de Pier zijn er nergens anders in Nederland locaties waar zo’n groot reuzenrad gevestigd is voor toeristen én waar je ook nog eens kan genieten van een high tea met bijvoorbeeld een groep vrienden/vriendinnen of familie.

Skyview de Pier is een reuzenrad aan de Noordzee in Scheveningen, een van de wijken van de stad Den Haag. Behalve dat het in Nederland heel erg bekend is, is het Europa’s meest beroemde en luxueuze reuzenrad. Het staat in Europa bekend als het Giant Wheel, vanwege zijn hoogte van 8 meter.

Het reuzenrad is gebouwd op de Pier in Scheveningen, boven de Noordzee. Hierdoor geniet je tijdens een vlucht in het reuzenrad niet alleen van een high tea, brownie of taartje, maar ook van het bijzondere uitzicht. 12 tot 15 minuten lang geniet je van het uitzicht over de Noordzee, de Pier van Scheveningen en de stad Den Haag.

Tijdens de vlucht in de Pier geniet je 12 tot 15 minuten van het uitzicht, zonder dat je ‘last’ hebt van andere toeristen. Tijdens een rondvlucht in de Pier huur je de hele gondel voor jezelf of je vriendengroep. Anders gezegd, heb je tijdens de vlucht een privégondel voor jezelf, vrienden of familie.

https://www.instagram.com/p/B3epOcDp2Z7/

Het uitzicht

Tijdens een vlucht met de Pier vliegt de tijd, en jij ook! Gelukkig duurt de ervaring maar liefst 12 tot 15 minuten en draai je meerdere rondes.

Dankzij de cabines kun je tot 6 personen tegelijk in een gondel genieten van het uitzicht. Net heb ik je verteld dat de Pier 8 meter boven de Noordzee gebouwd is, maar dat is natuurlijk niet het hoogste punt.

Eenmaal op het hoogste punt van de Pier bereik je een hoogte van 40 meter, waardoor je een waanzinnig uitzicht hebt over de stad, de Noordzee en natuurlijk de toeristen op de Pier. Mocht je geluk hebben, dan kun je tijdens een heldere dag Delft, Zoetermeer en in sommige gevallen zélfs Rotterdam zien liggen.

https://www.instagram.com/p/CED2Y_tDX4h/
https://www.instagram.com/p/CAcZYHSgyrO/

High tea: eten & drinken op hoogte

Maak je dag compleet door tijdens je vlucht in het reuzenrad te genieten van een heerlijke high tea met je beste vrienden of vriendinnen.

Tijdens je vlucht ontvang je de mogelijkheid om te genieten van een exclusieve high tea in een eigen gondel. Compleet met gebakjestoren, thee en een heerlijke prosecco. Let er op dat je tijdig reserveert, omdat het arrangement een beperkt aantal plekken kent.

Mocht je ook willen genieten van een vlucht in Skyview de Pier, nodig dan je beste vrienden of vriendinnen uit, reserveer tijdig en boek je tickets hier.

Een vlucht met Skyview de Pier: Ervaar het uitzicht

Genieten van het uitzicht tijdens een 12 tot 15 minuten durend rit in Skyview de Pier, een eigen gondel voor plek tot wel 6 personen, genieten van een high tea, een brownie, appeltaart of een kopje koffie; Exclusiever kan het bijna niet.

https://www.instagram.com/p/B6IaXbbJ0C4/

Ben jij benieuwd hoe het is om te high teaën, dineren, thee of koffie te drinken of natuurlijk te genieten van het uitzicht, dan heb ik goed nieuws.

Ontdek nu hoe het is om in een verwarmde gondel te genieten van het uitzicht over de Noordzee, Scheveningen en Den Haag voor minder dan €15,-!

Benieuwd om deze ervaring te ontdekken? Reserveer dan hieronder direct je plek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *