Virtual Reality Formula 1 (Openingstijden + Tickets!)

  • door
VRX1 Racing Den Haag

Karten met benzinemotoren, vliegensvlug optrekken met elektrische karts, wisselen van verschillende verdiepingen in een kartcentrum of je banden warm rijden op het asfalt in de buitenlucht. Er zijn tientallen verschillende kartcentra waar jij kunt proberen de recordtijd van de dag te verbreken, of.. je oefent je kart-skills bij Virtual Reality Formule 1 Racing in Den Haag.

In mijn verhaal van vandaag vertel ik je meer over VRX1 Racing, oftewel het Virtual Reality Formule 1 Racing in Den Haag. Ik vertel je meer over VRX1 Racing, neem je mee door de verschillende arrangementen en je leest belangrijke informatie dat je moet weten alvorens VRX1 Racing te bezoeken.

Lees snel verder en bestel je tickets onderaan deze pagina! Kun je niet wachten? Bestel dan nu direct je tickets! >>

Wat is VRX1 Racing?

VRX1 Racing is een van de meest moderne racemethodes waarbij je kennismaakt met de ultieme race ervaring dankzij officiële circuits, de wind in je gezicht, trillingen op het stuur en een exact overeenkomende positie met dat van een echte coureur.

Bij Virtual Reality Formule 1 ontkom je er niet aan je enkele minuten een echte F1 coureur te voelen, gebruik te maken van ’s wereld beste virtual reality race simulatoren en natuurlijk dankzij de professionele begeleiding door VRX10 race experts.

Kortom, VRX1 Racing biedt de echte race ervaring met onder andere trillingen in het stuur, de wind door je haren en een levensecht racecircuit. Beleef alle voordelen van het zijn van een echte F1 coureur zoals Max Verstappen, zonder dat je risico loopt op fysieke ongevallen.

Daag jij je vrienden binnenkort uit voor een van de verschillende arrangementen? Lees er hieronder meer over!

Verschillende arrangementen

Een gezellige, corona-proof middag organiseren is niet een van de makkelijkste opgaves tegenwoordig. Toch biedt VR Racen daar verandering in. Bij virtual reality formula 1 in Den Haag is het sinds kort mogelijk om met vier vrienden tegen, of mét elkaar te racen.

VR1 Racing biedt verschillende arrangementen en hoe langer je racet, hoe meer korting je als bezoeker krijgt. De verschillende arrangementen zijn VRX1 Competition, VRX1 Experience en VRX1 Time to Beat. De verschillen tussen de arrangementen zijn als volgt.

VRX1 Competition is een race voor minimaal 1 tot maximaal 4 personen, waarbij je in totaal 90 minuten corona-proof kunt racen. Dankzij een korting van maar liefst 30% race je 90 minuten lang voor nog geen €40,- per persoon.

VRX1 Experience is een race waarbij je eveneens vanaf minimaal 1 tot maximaal 4 personen kunt racen voor een tijdsduur van 60 minuten. Dankzij 20% korting op dit arrangement race je 60 minuten lang voor slechts €28,- per persoon.

VRX1 Time to Beat is het laatste en meest uitdagende arrangement waarbij je met minimaal 1 tot maximaal 4 personen 30 minuten lang gelijktijdig kunt racen. Met 10% korting op dit arrangement heb je 30 minuten de tijd om voor slechts €27,- per persoon je record van snelste en beste race te verbreken -of het record van je vrienden-.

Dankzij de echte VR bril beleef je alles in de race simulator echter dan echt en verandert het spel in een levensechte 3D-ervaring. Echte racekenmerken als wind in je gezicht, trillingen in de stoel en een F1 stuur met Force feedback maken je race natuurlijk helemaal compleet! Ervaar de adrenaline door je lichaam wanneer je gas geeft en zet alles op alles om te winnen!

Het unieke aan een boeking bij VRX1 Racing is dat je de VRX1 Racing Room enkel voor jou en je vrienden boekt, tot een maximaal van 4 personen. Tijdens jullie race zullen er dus geen andere, voor jou onbekende deelnemers aanwezig zijn.

Bezoekersinformatie

Een van de unieke eigenschappen van VRX1 Racing in Den Haag zijn de virtual reality race simulatoren. Al deze racesimulatoren zijn uniek in Nederland en worden te huur beschikbaar gesteld voor evenementen, een beurs of een bijzonder bedrijfsuitje.

Boek de race simulatoren en laat jouw vrienden of collega’s samen met jou ervaren hoe het is om even een echte F1 coureur te zijn.

Racen, lunchen én vergaderen? Boek een business meeting en ervaar een van de meest ontspannen, maar ook een van de meest interactieve business meetings die je maar kan bedenken.

Leer presteren onder grote druk om jezelf de nieuwe Max Verstappen te noemen. Boek je bedrijfsuitje en leer je collega’s op een heel andere manier kennen!

De vergaderruimte binnen VRX1 Racing is geschikt voor meetings van 4-16 personen. Er is een gezonde catering voor ontbijt, lunch of diner aanwezig. Geniet van echte, vers gebrande koffie uit Den Haag. Maak gebruik van snelle wifi, nieuwe apparatuur als het aankomt op schermen, whiteboards en flipovers en natuurlijk de VRX1 Racing Competition.

Tijdens het boeken van een bedrijfsuitje wordt je voorzien van de volgende voordelen:

  • Je eigen VRX1 Racing Room (geen onbekende mensen)
  • Sfeervol ingerichte ruimte met lounge en bar
  • Gratis parkeerplaatsen
  • Compleet verzorgde VRX1 Racing Tournament
  • Een geweldige ervaring voor groepen van 4-16 personen

VRX1 Racing is 7 dagen per week bereikbaar van 10:00 – 22:30. De uitgaansgelegenheid is gevestigd op Binckhorstlaan 151a, 2516 BA te Den Haag. Ze zijn telefonisch bereikbaar via 070 – 208 90 88 en via het e-mailadres hello@vrx1.nl.

Bestel je tickets voor VRX1 Racing

Enthousiast en geïnteresseerd geraakt in het racen bij VRX1 Racing, het boeken van een bedrijfsuitje of businessmeeting?

Gooi je idee dan in jullie vriendengroep, plan een bedrijfsuitje of houdt je volgende ontspannen businessmeeting bij VRX1 Racing in Den Haag.

Reserveer hieronder je tickets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *